Zelfportret

Reakties van klanten

"Net ontvangen het is prachtig."

  - Tineke, Tienhoven -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, Julianadorp -

"Gisteren het schilderij van jullie in goede orde ontvangen. Het ziet er heel erg mooi uit. Heel erg bedankt."

  - Michel, Muiderberg -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken van het genre Zelfportret

Het beste onderwerp voor een schilder bevindt zich vaak dichtbij huis. Wie is er geduldiger als model dan de schilder zelf? Van veel schilders zijn zelfportretten bekend, maar van Rembrandt zijn er uitzonderlijk veel bekend. Op zijn werken maakt hij de zaken niet mooier dan ze zijn, hij is heel eerlijk. In zijn zelfportretten is de schilder dan ook te zien in zijn totale ontwikkeling; van jonge man tot schilder op leeftijd.

De onderstaande schilderijen van het genre Zelfportret kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 28.50