Over Hollandsche Meesters

kantoor amsterdam

Over Hollandsche Meesters

Het idee voor Hollandsche Meesters is ontstaan eind 2010 in het centrum van Amsterdam, bij uitstek de juiste omgeving om 17e eeuwse meesterwerken te tonen. In een kleine etalage op het Singel zijn onze eerste canvassen ten toon gesteld. Inmiddels is Hollandsche Meesters uitgegroeid tot de bekendste specialist in kwaliteits reproducties van oude meesters met niet alleen een grote collectie aan werken, maar ook een grote diversiteit aan materialen. Elke bestelling wordt nog steeds op maat voor u gemaakt. Daardoor is het bij ons (als een van de weinige webwinkels) ook altijd mogelijk om maatwerk te leveren. Dus heeft u een speciale wens voor uw Wallpaper, canvasdoek, AcousticArt paneel of project? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag.

Bij Hollandsche Meesters vindt u een exclusieve collectie van de meest beroemde schilderijen uit de Nederlandse kunstgeschiedenis voor in uw eigen interieur. Onze doeken treft u dan ook in geen enkele andere winkel aan en worden alleen via onze site verkocht.

Waar musea miljoenen betalen voor de originele schilderijen, kunt u bij Hollansche Meesters echte canvasdoeken met structuur bestellen voor een prima prijs. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek of juist een modern interieur.

De collectie van Hollandsche Meesters is met zorg samengesteld. Alleen de meest aansprekende en beroemde kunstwerken zijn hier te vinden. Hebt u een schilderij in gedachten dat zeker aan de collectie toegevoegd zou moeten worden, neem dan contact met ons op!

Heeft u als interieurinrichter, hotel of winkel een zakelijk vraag? Kijk dan eens hier.