NIEUWS

Art Wallpaper: snellere levering, dikker materiaal en bredere banen! [06-01-2022]

Vanaf vandaag leveren we ons ArtWalltex nu nog sneller. De levertijd is met 2 dagen verkort tot slechts 5 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp. En door gebruik van nog mooier (en dikker) materiaal leveren we nu ook bredere banen van 70 cm breed. Kortom, uw bestelling arriveert sneller en uw resultaat wordt nog beter!

Hoera, al 10 jaar kwaliteit! [06-01-2022]

Met veel plezier zijn we meer dan 10 jaar geleden gestart met het brengen van kunst op groot formaat in huis. Een destijds uniek idee dat inmiddels veel fans heeft gekregen. En nog steeds zijn we als initiator onderscheidend door het echte maatwerk, productkwaliteit en de klantvriendelijkheid. Met grote regelmaat krijgen we blije berichten en trotse fotoís binnen van onze klanten. Daar doen we het voor. We brengen kunst thuis bij particulieren, in kantoren, op scholen en in hotels. Dat we in 10 jaar flink zijn uitgebreid in onze materialen en met behoud van onze kernwaarden nog steeds dicht bij onze klanten staan, daar zijn we dus best een beetje trots op. We proosten dan ook op de toekomst en de kunst!

Kunst in de keuken of badkamer? [02-08-2020]

Wie op zoek is naar kunst voor in de badkamer, keuken of een andere nattere ruimte kan het beste kiezen voor een van de onderstaande materialen. Deze zijn allen goed afneembaar en kunnen tegen (milde) vochtinwerking. Kies voor Plexiglas waar een fraaie glossy uitstraling is gewenst. Kies voor ArtPanel wanneer u een mattere look zoekt die toch zeer strak en modern oogt. En wie zoekt naar een wandvullend kunstwerk kan het beste ons naadloos ArtWalltex gebruiken. Dat is beter bestand tegen inwerking van bijvoorbeeld damp dan regulier (vlies) behang doordat dit materiaal geen naden heeft waar het vocht tussen kan komen. Het is tevens goed afneembaar. Dit laatste materiaal is echter minder geschikt voor flink vochtige ruimtes omdat inwerking van langdurig vocht op de lijmlaag dan aan de orde kan zijn. Voor mild vochtige omgevingen zoals de keuken is dat echter geen probleem, wanneer de juiste lijm gebruikt wordt.

Behangservice in vrijwel heel Nederland [19-03-2020]

Voor klanten in Nederland die Art Walltex naadloos behang bestellen en het graag willen laten aanbrengen is het nu mogelijk om dit direct mee te bestellen. Kijk hiervoor onder het kopje 'Materialen' bij 'Behangservice voor Art Walltex [NL]'.

Nu ook ronde kunstwerken [13-03-2020]

Sinds kort maken we onze Meesterlijke details serie ook in het rond. Benieuwd hoe deze kunstwerken er uit zien en welke details er verkrijgbaar zijn? Kijk dan onder 'Thema's' in het menu bij 'Meesterlijke details' of gebruik de zoekfunctie. Deze kunstwerken worden gemaakt op ArtPanel, een strak plaatmateriaal voorzien van hoogwaardige bedrukking.

We maken het onmogelijke mogelijk! [29-01-2020]

Speciaal voor de grote tot wandvullende projecten kan Hollandsche Meesters bestanden digitaal opwaarderen met een extra canvasstructuur. Hierdoor wordt het mogelijk om bestanden die voorheen niet bruikbaar leken voor grotere afdrukken toch te gebruiken. Het is een digitale truc die Hollandsche Meesters door de jaren heen heeft verfijnd en al in diverse projecten heeft toegepast met groot(s) resultaat. Dus ziet u uw favoriete werk bij ons staan, maar heeft u eigenlijk toch een grotere versie nodig dan in de lijst staat vermeld? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een digitale upgrade. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, we rekenen voor deze service namelijk slechts 30 euro.

Nieuwe frames voor Art Deco doek [18-12-2019]

Vanaf nu zijn onze Art Deco frames in maar liefst 3 verschillende kleuren verkrijgbaar: Aluminium, zwart gespoten of wit gespoten. Zo heeft u nog meer keus om het frame te matchen met uw interieur. Standaard blijft het alu kleurige frame. Wilt u een zwart of wit gespoten frame, dan kunt u dat aangeven in stap 2 van het bestelproces bij de speciale wensen.

Miniaturen [07-02-2017]

Hollandsche Meesters is door de jaren heen vooral bekend geworden vanwege het maatwerk van kunstwerken op groot tot zeer groot formaat. Maar vanaf nu is daar een speciale uitvoering bijgekomen: Miniatuur kunst op hout. De kunstwerken worden direct gedrukt op een 4 cm dikke berkenplex blok. Ze worden geleverd in 10 x 15 of 15 x 15 cm en zijn zeer geschikt om een eigen kunstcollectie aan te leggen. Niet om op te hangen, maar om zo maar ergens inde ruimte neer te zetten.

Ophangsets [18-04-2014]

Vanaf nu zijn er speciale ophangsets beschikbaar voor het eenvoudig ophangen van uw Hollandsche Meester op canvas.

Nieuw in het assortiment [11-01-2013]

Speciaal voor grotere bestellingen hebben we in het assortiment een aantal lijsten opgenomen. Deze baklijsten zijn geschikt voor de 2 cm dikke ('standaard') canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in zwarte en goud-zwarte uitvoering tegen scherpe prijzen. Minimale bestelgrootte is 10 stuks. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nu ook kunst op behang verkrijgbaar [11-01-2013]

Een selectie van de mooiste Hollandsche Meesters zijn nu ook verkrijgbaar op extra groot formaat: als behang ('art-wallpaper'). Bekijk hier een overzicht van de kunstwerken die als behang verkrijgbaar zijn.