OVERZICHT MATERIALEN

Nederlands beroemdste schilders

De rijke schildertraditie uit de Gouden Eeuw (en lang daarna) heeft tot op de dag van vandaag een magische aantrekkingskracht.
Kunstwerken van o.a. Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Isaac Israëls, Johannes Vermeer, Ferdinand Bol, Salomon van Ruysdael, Jan Steen en vele andere Nederlandse schilders zijn nu voor iedereen bereikbaar. In ons assortiment hebben we canvasdoeken van schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Varierend in stijl van barok tot impressionistisch en qua onderwerpkeuze van portretten en landschappen tot genrestukken.
Hier vindt u een overzicht van alle materialen waarin onze Hollandsche Meesters kunstwerken leverbaar zijn.

Reakties van klanten

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, Epe -

"Profiel is goed aangekomen! We hebben het net opgehangen! Bedankt voor de goede service!!"

  - Christine, Spanje -

"Nog bedankt voor de service. Het doek hangt er mooi bij."

  - Rob, Den Bosch -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit de volgende materialen:

sorteer op:

    Canvasdoek
Het canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik (niet zichtbaar) houten spanframe.
    Canvasdoek Luxe (4 cm frame)
Canvasdoek Luxe heeft extra uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. extra stevigheid.
    Ophangset voor canvas
Met de ophangset kunt u eenvoudig uw canvasdoek ophangen.
    Art wallpaper / behang
Voor dit behang in banen wordt de hoogste kwaliteit mat vliesbehang (non-woven backing) gebruikt.En met maatwerk heeft u altijd de beste uitsnede voor uw kamer.
    Kunstdruk op (plexi) glas
Plexiglas heeft een glossy uitstraling met extra diepte. De perfecte oplossing voor een modern interieur. Wordt geleverd inclusief onzichtbaar ophangsysteem.
    Art walltex / naadloos behang
Art walltex is een naadloos, hoogwaardig en goed afneembaar product. Samen met de designer maakt u met de maatwerk oplossing een perfect passende decoratie voor uw muur.
    Art deco doek met aluminium spanframe
Dit doek met echte weefstructuur is ook geschikt om grotere wanden te bekleden en wordt op maat gemaakt. Het heeft een warme en toch strakke uitstraling. Zo tranformeert u uw muur in een echt meesterwerk. Het doek is voorzien van een onzichtbare pees en wordt gespannen in een (alu, zwart of wit) frame.
    Inlijst service: baklijsten
Het inlijsten van uw Hollandsche Meester met onze houten schilderijlijsten geven uw reproductie nog meer uitstraling! Het is een 10 mm dikke baklijst die voorzien is van een extra trapje aan de binnenzijde.
    AcousticArt paneel
Het AcousticArt paneel is speciaal ontwikkeld om nagalm (echo) te verminderen. Het bestaat uit een paneel met frame en een geluiddempend materiaal met bedrukking waarvan de kern voor 90% is gemaakt van gerecyclede katoenvezels.
    Ansichtkaarten set
Een selectie van de grootste Hollandsche Meesters op ansichtkaart-karton. De kaarten hebben een afmeting van 14,8 x 10,5 cm en een exclusieve 'velvet soft touch' afwerkingslaag.
    Miniatuur kunst op hout
Een miniatuur op hout brengt het kunstwerk tot leven. Het zijn robuuste, karakteristieke blokken met een kunstprint. Perfect om speels neer te zetten in huis, kantoor of showroom. -- TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
    Kunstdruk op ArtPanel
ArtPanel is een dunne, stabiele plaat met een moderne, zijdematte uitstraling. Het is een fraaie oplossing voor een modern interieur waar hoogglans niet wenselijk is. ArtPanel wordt geleverd met een (los meegeleverd) onzichtbaar ophangsysteem voor de achterzijde. Als speciale uitvoering (serie: Meesterlijke details) wordt ArtPanel ook rond geleverd!
    Akoestisch vilt
Akoestisch vilt wordt gebruikt om een ruimte waar ArtDeco doeken worden toegepast nog betere akoestische eigenschappen te geven.
    Behangservice voor Art Walltex (NL)
Laat uw Art Walltex van Hollandsche Meesters monteren door een professionele behanger in vrijwel heel Nederland. Makkelijk, snel en een gegarandeerd mooi resultaat!