OVERZICHT Behangservice voor Art Walltex (NL)

 

Behangservice voor Art Walltex (NL)

Art Walltex kan in principe vaak prima zelf aangebracht worden. De rollen zijn hoog maar het is een gemakkelijk verwerkbaar materiaal. Als service voor onze klanten bieden wij echter ook aan om Art Walltex direct op uw lokatie aan te komen brengen. Zo hoeft u niet zelf aan de slag en heeft u een gegarandeerd mooi resultaat!

Afhankelijk van de maat van uw Art Walltex komen er 1 of 2 behangers op afspraak naar uw lokatie binnen Nederland. Ze nemen alle benodigde materialen mee. De prijs van deze service is (i.v.m. reistijd) afhankelijk van zowel uw lokatie (zone) als de oppervlakte van uw muur. Grotere oppervlaktes worden doorgaans door een team van twee behangers aangebracht. Is uw Art Walltex groter dan 16m2, woont u op een Wadden eiland of buiten de 3 zones in Nederland? Neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave op maat. 

De behangservice bestaat uit:

- Een afspraak voor montage binnen ongeveer 4 tot 15 werkdagen, in onderling overleg.
- Alle reiskosten voor 1 of 2 behangers door het hele land, vanuit Utrecht (zie zoneverdeling voor uw lokatie)..
- Voorstrijkmiddel indien nodig.
- Professionele lijm.
- Montage door ervaren behanger(s).
- Garantie op de montage.

Voorwaarden:

- De muur is geheel vlak en behangklaar.
- Er zijn geen restmaterialen op uw muur.
- De muur is door-en-door droog (let op bij een nieuw gestucte muur kan dat enkele weken duren).
- De muur is vanaf de grond bereikbaar (geen hoogtewerk)

De montageservice is alleen te bestellen in combinatie met een bestelling voor ArtWalltex naadloos behang van Hollandsche Meesters, niet voor ArtWallpaper banen behang. Deze behangservice is exclusief het Art Walltex behang zelf, dat moet los besteld worden.

Levertijd: 15 werkdagen

Reakties van klanten

"We zijn erg tevreden met de geleverde schilderijen; kleuren van Het meisje in de rode kimono zijn prachtig geworden! Ook het ophangsysteem is makkelijk en hangen de stukken mooi strak tegen de muur."

  - Chantal , Zaandam -

"Graag deel ik met jullie het resultaat van een middagje (meten en) behangen; de meester hangt! Het is het waard, we zijn er meer dan blij mee en trots op!"

  - Sigrid , Doesburg -

"Het schilderij van Breitner (120 x 120) hangt prachtig. We zijn er ontzettend blij mee en krijgen veel complimenten van mensen die op bezoek komen."

  - Marja , Arnhem -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.