L’Arlésienne (Madame Ginoux) - III | Vincent van Gogh

 

L’Arlésienne (Madame Ginoux) - III

Dit schilderij van Madame Ginoux schilderde van Gogh waarschijnlijk in het Café de la Gare dat ze samen met haar man bestierde. Het welbekende nachtcafe uit andere schilderijen van Van Gogh. Dit werk dat nu te zien is in The Met is steviger van kleur dan het andere, vergelijkbare werk (zie elders op deze site). Deze versie is van Marie (madame Ginoux) zelf geweest tot aan 1895 toen ze het verkocht. Hoewel de twee portretten erg vergelijkbaar zijn is met name het verschil in kleurgebruik opvallend te noemen, net als de andere accessoires die op de tafel liggen. In dit geval zijn dat boeken.

Reakties van klanten

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, Arnhem -

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke, Zoetermeer -

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, Amsterdam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Vincent van Gogh

Vincent (Willem) van Gogh was een Nederlands postimpressionistisch kunstschilder. De invloed van zijn werk op o.a. het expressionisme en verdere twintigste eeuwse kunst is aanzienlijk. Gedurende zijn leven werkte hij zowel in Arles, Saint-Rémy-de-Provence als Auvers. Zijn vermeende ruzie met Paul Gauguin is legendarisch waarbij beweerd wordt dat van Gogh een stuk van zijn eigen oor afsneed.

Tot zijn meest bekende werken worden gerekend: Amandelbloesem, Zonnebloemen, Slaapkamer in Arles, De sterrennacht, Caféterras bij nacht en natuurlijk zijn vele zelfportretten en landschappen.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.