Stilleven met bloemen in een Griekse vaas | G.J.J. van Os

 

Stilleven met bloemen in een Griekse vaas

In 1817 schilderde Van Os dit stilleven. Naast de vele soorten bloemen (o.a. rododendrons, rozen, lelies, hortensia's, viooltjes en dahlia's) zijn ook diverse schelpen en een griekse vaas te zien. Het wordt ook wel een allegorie op de lente genoemd. Onderin het werk is een fraai uitgevoerde 'bronzen' lijst te zien waar zich een badtafereel lijkt af te spelen.

Reakties van klanten

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, Utrecht -

"Wij hebben gisteren ons schilderij ontvangen en meteen opgehangen. Is ontzettend mooi."

  - Eric, Hengelo -

"De canvassen zien er super uit! 😊"

  - Jeanette, Joure -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over G.J.J. van Os

Georgius Jacobus Johannes van Os trad in de sporen van zijn vader als kunstschilder. Hij werd geboren in 1782 en ging bij zijn vader (Jan van Os) in de leer. De familie van Os was een ware kunstenaars familie. Naast vader Jan zijn ook zijn broer en zus kunstenaars geworden. Niet verwonderlijk want ook zijn moeder, Susanna de la Croix, was kunstenares. Zij was namelijk portretschilder.

Georgius Jacobus Johannes van Os schilderde net als zijn vader veelal bloemstillevens. Hij maakte zich bekend met de fijnschilder techniek en werkte o.a. in Frankrijk in een porcelein fabriek. Zijn werken blinken uit in detail en krachtig kleurgebruik.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.