Zonnebloemen | Vincent van Gogh

 

Zonnebloemen

Dit stilleven van Van Gogh is een van de topstukken van het Van Gogh museum in Amsterdam. Niet voor niets, want in dit werk laat van Gogh zien hoe hij met een kleur (geel) in vele nuances en tinten een heel schilderij kan opbouwen. Het is rijk en warm van kleur en heeft een sterke zeggingskracht gekregen. Het werk straalt een en al zon uit.

Dit werk is een van de vele schilderijen met zonnebloemen die maakte. Het was voor van Gogh een soort dankzegging. Ook Gauguin was onder de indruk van zijn zonnebloemen reeks.

Zonder overdrijving kan gezegd worden dat het een s werelds beroemdste kunstwerken is en waarschijnlijk ook de mooiste variant uit zonnebloemen serie.

Reakties van klanten

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

  - Petra, Veghel -

"Hartelijk dank voor het snelle bezorgen van het schilderij over Hoorn. Het staat geweldig."

  - Marian, Hoorn -

"We zijn helemaal blij met ons kunstwerk! Bedankt voor je goede adviezen. Groeten uit Venlo."

  - Jo, Venlo -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Vincent van Gogh

Vincent (Willem) van Gogh was een Nederlands postimpressionistisch kunstschilder. De invloed van zijn werk op o.a. het expressionisme en verdere twintigste eeuwse kunst is aanzienlijk. Gedurende zijn leven werkte hij zowel in Arles, Saint-Rémy-de-Provence als Auvers. Zijn vermeende ruzie met Paul Gauguin is legendarisch waarbij beweerd wordt dat van Gogh een stuk van zijn eigen oor afsneed.

Tot zijn meest bekende werken worden gerekend: Amandelbloesem, Zonnebloemen, Slaapkamer in Arles, De sterrennacht, Caféterras bij nacht en natuurlijk zijn vele zelfportretten en landschappen.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.