Portret van een stel | Frans Hals

 

Portret van een stel

Afgebeeld zijn zeer waarschijnlijk Isaac Abrahamsz Massa en Beatrix van der Laen.Het betreft een huwelijksportret uit 1622 met een (voor die tijd) ongewoon ongedwongen pose. De schilder was bevriend met het net getrouwde stel waardoor waarschijnlijk voor een minder formele opzet is gekozen. Frans Hals schilderde de liefdestuin rechts van de vrouw en links op de voorgrond tevens een distel met de opmerkelijke naam 'mannentrouw'.

Reakties van klanten

"Super mooi dit!"

  - Yvon, Muiderberg -

"Bedankt voor de mooie schilderijen!"

  - Kim, Puiflijk -

"Super ! Helemaal naar wens."

  - Marjolein, Hilversum -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Frans Hals

Frans Hals werkte zijn gehele leven in en om Haarlem maar is geboren in Antwerpen. Hij is vooral bekend van de schuttersstukken en portretten, maar schilderde ook genrestukken. De werken zijn veelal kleurig en vrij uitbundig. Zijn schilderijen werden ook door van Gogh bewonderd, hoewel deze zeker geen tijdgenoten waren.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.