Boslandschap met een vrolijk gezelschap in een wagen   |  Meindert Hobbema   |  Kunstdruk op ArtPanel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 90,5 x 109,8 cm

Vanaf: € 123.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"We willen je even laten weten dat we heel blij zijn met de afbeelding van de spelende kinderen aan zee op onze muur! Het ziet er prachtig uit! Nogmaals dank voor je advies."

  - Jan en Anite, Beverwijk -

"Ik heb de bestelling ontvangen en ik ben er blij mee! Mooi resultaat. Dank je wel."

  - Ellen, Rijsenhout -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, Rheden -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Boslandschap met een vrolijk gezelschap in een wagen | Meindert Hobbema | Kunstdruk op ArtPanel

Kies uw maat/uitvoering

40 x 50 cm
€ 123.00
Nu gratis geleverd in NL
  
50 x 60 cm
€ 167.00
Nu gratis geleverd in NL
  
60 x 70 cm
€ 221.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 100 cm
€ 335.00
Nu gratis geleverd in NL
  
90 x 120 cm
€ 409.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 120 cm
€ 489.00
Nu gratis geleverd in NL
  
120 x 140 cm
€ 588.00
Nu gratis geleverd in NL
  
140 x 180 cm
€ 754.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Boslandschap met een vrolijk gezelschap in een wagen, door Meindert Hobbema

Dit werk is een van zijn meest beroemde schilderijen. Het hant in de Eregalerij in het Rijksmuseum. De bekende opgewektheid die hij vaak in zijn werk stopte is hier duidelijk herkenbaar. De boerenwagen is afgeladen met vrolijk zwaaiende mensen en ook de mensen in en om de boerderij zijn kennelijk uitbundig. Wat de exacte aanleiding is voor deze vrolijkheid is niet bekend, de wagen lijkt zojuist vanuit het dorp vertrokken te zijn, gezien de kerktoren op de achtergrond.


Kunstdruk op ArtPanel

Het kunstwerk wordt speciaal voor u direct op een 4 mm dik aluminium sandwich plaat gedrukt. Deze plaat is eerst met een witte onderlaag afgewerkt, u ziet dus geen aluminium aan de voor-of achterzijde. Dit materiaal wordt ook wel dibond genoemd. Een ophangplaatje wordt los meegeleverd, hiermee kunt u uw ArtPanel eenvoudig ophangen. Voor Artpanels vanaf 110 cm en groter wordt zelfs een compleet blind ophangframe voor de achterzijde los bijgeleverd. Deze kan eenvoudig op het paneel bevestigd worden (3M). Met een ArtPanel haalt u een fraaie, strakke uitvoering van uw favoriete kunstwerk in huis.

Een ArtPanel is geheel vlak en weinig reflecterend en daarmee gemakkelijk te plaatsen. Zoek u juist meer hoogglans? Dan kunt u beter plexiglas bestellen. Een Art panel heeft een moderne, strakke uitstraling en is ook geschikt voor nattere ruimtes als de keuken of badkamer.

Als speciale uitvoering (serie: Meesterlijke details) wordt Art Panel ook rond geleverd!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.