De menagerie   |  Melchior d Hondecoeter   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 117 x 153 cm

Vanaf: € 98.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de service."

  - Wilma, Bergen -

"Dank voor de super service!! 👍👍"

  - Domien, Loenen aan de Vecht -

"... dit past verassend goed in ons interieur. Ook het geluid is een stuk beter in de keuken. We zijn er blij mee!"

  - Sander, Borne -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De menagerie | Melchior d Hondecoeter | Canvasdoek

Kies uw maat/uitvoering

50 x 60 cm
€ 98.00
Nu gratis geleverd in NL
  
60 x 70 cm
€ 100.00
Nu gratis geleverd in NL
  
70 x 90 cm
€ 110.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 100 cm
€ 136.00
Nu gratis geleverd in NL
  
90 x 110 cm
€ 155.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 120 cm
€ 180.00
Nu gratis geleverd in NL
  
110 x 140 cm
€ 225.00
Nu gratis geleverd in NL
  
120 x 160 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 228.00
Nu gratis geleverd in NL
  
140 x 160 cm
€ 229.00
Nu gratis geleverd in NL
  
140 x 200 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 309.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

De menagerie, door Melchior d Hondecoeter

In de 17e eeuwse kunst werd met een menagerie vaak verwezen naar een dierenverzameling van een koning of ander hooggeplaatst individu. Veelal liet deze zijn exotische verzameling maar al te graag zien. Een man die zich dit soort luxe uit het buitenland kon veroorloven was duidelijk boven het gewone volk verheven. Het zijn dit soort menagerieŽn die het begin vormden van wat wij nu een dierentuin zouden noemen.

Dit werk is gemaakt in ondracht van Willem III voor het Loo. Te zien zijn o.a. een grijze roodstaartpapegaai, een rode vrouwenlori en twee witte geelkuifkaketoes. Exotische vogels uit diverse continenten.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Vanaf een maat van 90 x 120 wordt er een extra tussenlat in het spanframe geplaatst. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Hollandsche Meester wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten ook in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.