Tuin der lusten - compleet drieluik   |  Jheronimus Bosch   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 390 x 220 cm.

Vanaf: € 568.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Nog bedankt voor de uitstekende service, deze was de dag erop al binnen. Het staat prachtig aan de wand."

  - Cor, Ede -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

"Dank jullie wel voor deze service! "

  - Ralph, Zwolle -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Tuin der lusten - compleet drieluik | Jheronimus Bosch | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

Drieluik: 50 x 120 / 110 x 120 cm / 50 x 120 cm
€ 568.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Tuin der lusten - compleet drieluik, door Jheronimus Bosch

Dit schilderij uit de late middeleeuwen is te zien in het Prado in Madrid. Op de buitenzijde is de schepping afgebeeld. Het binnenste deel van het werk bestaat uit een drieluik waarop staan afgebeeld van links naar rechts: de schepping, het paradijs en de hel.

In het linker paneel zien we Adam, Eva en God in een paradijselijk landschap met bijzondere dieren en planten. Historici zijn het er over eens dat dit het paradijs voor de zondeval moet zijn.

In het midden paneel is een paradijselijke omgeving te zien waarop mens en (fantasie) dieren er op los leven. Een grote diversiteit aan fabeldieren, zeemeerminnen, goddelozen en (uitvergrootte) vruchten e.d. allen wijzend op verleiding en lustverslaving.

In het rechter paneel zien we de hel met de vele straffen die uitgedeeld worden voor al het zondige gedrag uit het midden paneel. Zo worden muziekinstrumenten als martelwerktuigen ingezet en zaken als vuur- zwaarden en duivels uitgebeeld. Tevens is een holle boommens te zien. In zijn romp bevinden zich zondaars.

De stijl van Bosch bevat elementen uit de late Gotiek als de Renaissance. Het is bijzonder getedailleerd uitgevoerd.

Het gaat hier om een combinatie van 3 losse werken die samen het drieluik vormen. De maten van de afzonderlijke delen staan aangeven. Het is tevens leverbaar als losse delen. Zie hiervoor de overzichtspagina van Jheronimus Bosch.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.