Tuin der lusten - compleet drieluik   |  Jheronimus Bosch   |  Kunstdruk op ArtPanel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 390 x 220 cm.

Vanaf: € 859.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Super blij met ons schilderij!  Snelle service en levering. Wij zijn er heel blij mee!! Bedankt."

  - Maron, Hoogeveen -

"Het glas is binnen. We zijn er helemaal blij mee, het hangt al op inmiddels. Bedankt voor jullie goede service."

  - Jenneke, Raamsdonksveer -

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, Steenwijk -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Tuin der lusten - compleet drieluik | Jheronimus Bosch | Kunstdruk op ArtPanel

Kies uw maat/uitvoering

Drieluik: 40 x 100 / 90 x 100 / 40 x 100 cm
€ 859.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Drieluik: 50 x 120 / 110 x 120 cm / 50 x 120 cm
€ 1308.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Drieluik: 60 x 150 / 140 x 150 / 60 x 150 cm
€ 1474.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Tuin der lusten - compleet drieluik, door Jheronimus Bosch

Dit schilderij uit de late middeleeuwen is te zien in het Prado in Madrid. Op de buitenzijde is de schepping afgebeeld. Het binnenste deel van het werk bestaat uit een drieluik waarop staan afgebeeld van links naar rechts: de schepping, het paradijs en de hel.

In het linker paneel zien we Adam, Eva en God in een paradijselijk landschap met bijzondere dieren en planten. Historici zijn het er over eens dat dit het paradijs voor de zondeval moet zijn.

In het midden paneel is een paradijselijke omgeving te zien waarop mens en (fantasie) dieren er op los leven. Een grote diversiteit aan fabeldieren, zeemeerminnen, goddelozen en (uitvergrootte) vruchten e.d. allen wijzend op verleiding en lustverslaving.

In het rechter paneel zien we de hel met de vele straffen die uitgedeeld worden voor al het zondige gedrag uit het midden paneel. Zo worden muziekinstrumenten als martelwerktuigen ingezet en zaken als vuur- zwaarden en duivels uitgebeeld. Tevens is een holle boommens te zien. In zijn romp bevinden zich zondaars.

De stijl van Bosch bevat elementen uit de late Gotiek als de Renaissance. Het is bijzonder getedailleerd uitgevoerd.

Het gaat hier om een combinatie van 3 losse werken die samen het drieluik vormen. De maten van de afzonderlijke delen staan aangeven. Het is tevens leverbaar als losse delen. Zie hiervoor de overzichtspagina van Jheronimus Bosch.


Kunstdruk op ArtPanel

Het kunstwerk wordt speciaal voor u direct op een 4 mm dik aluminium sandwich plaat gedrukt. Deze plaat is eerst met een witte onderlaag afgewerkt, u ziet dus geen aluminium aan de voor-of achterzijde. Dit materiaal wordt ook wel dibond genoemd. Een ophangplaatje wordt los meegeleverd, hiermee kunt u uw ArtPanel eenvoudig ophangen. Voor Artpanels vanaf 110 cm en groter wordt zelfs een compleet blind ophangframe voor de achterzijde los bijgeleverd. Deze kan eenvoudig op het paneel bevestigd worden (3M). Met een ArtPanel haalt u een fraaie, strakke uitvoering van uw favoriete kunstwerk in huis.

Een ArtPanel is geheel vlak en weinig reflecterend en daarmee gemakkelijk te plaatsen. Zoek u juist meer hoogglans? Dan kunt u beter plexiglas bestellen. Een Art panel heeft een moderne, strakke uitstraling en is ook geschikt voor nattere ruimtes als de keuken of badkamer.

Als speciale uitvoering (serie: Meesterlijke details) wordt Art Panel ook rond geleverd!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.