Abstracte kunst

Reakties van klanten

"Net ontvangen het is prachtig."

  - Tineke, Tienhoven -

"Ik ben zeer tevreden over het schilderij op canvas van het meisje met de parel.Heel mooie kleuren, prachtig. Ook de bezorging was perfect."

  - Ynke, Gieten -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, Julianadorp -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken van het genre Abstracte kunst

Voor velen een stap voorbij de realistische kunst. Niet langer is de realiteit de belagrijkste leidraad, maar een hoger doel of een gevoel. De kunstenaar komt bij abstractie los van de allerdaage wereld om ons heen en neemt de kijker mee naar een ander plan. Kleur, vorm, ritme zijn hierin belangrijk.


De onderstaande schilderijen van het genre Abstracte kunst kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 79.00

Vanaf  € 93.00