Stilleven

Reakties van klanten

"Het behangen was een mooie en leuke klus. Mooie doordachte printtechniek. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik ben opgroeid in Den Haag en heb nu een schitterende blik "op het strand"."

  - Fred, Tilburg -

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, Steenwijk -

"Hartelijk dank voor het prachtige schilderij! Wat krijgen we een complimenten, gister stonden mensen even stil voor de heg om even te gluren!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken van het genre Stilleven

De stilllevens worden in de gouden eeuw vaak in realistische vorm geschilderd. Vaak overdadig qua opzet (bloemen, etenswaren) en zelden eenvoudig wat betreft de compositie. Veelal waren het pronkstukken voor de meer chique huizen. De schilder toont zijn meesterschap door het uitwerken van details in de compositie als ook de structuur en uitdrukking van de materialen die hij schildert. Zo ontstaat een min of meer realistische weergave van een gestileerde setting.


De onderstaande schilderijen van het genre Stilleven kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

Vanaf  € 78.00

 

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 88.00

 

Vanaf  € 74.00

 

 

Vanaf  € 96.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 74.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 77.00

 

Vanaf  € 73.00

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 72.00

 

 

Vanaf  € 77.00

 

Vanaf  € 74.00