Bloemen en bloeiende planten

Reakties van klanten

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, Den Haag -

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, Meerssen -

"Hartelijk dank voor het prachtige schilderij! Wat krijgen we een complimenten, gister stonden mensen even stil voor de heg om even te gluren!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Zekerheden van Hollandsche Meesters

 Service en kwaliteit sinds 2012
 Van klein tot XXXL formaat
 Direct contact met de ontwerper
 Grote collectie kunst en materialen
 Altijd op maat voor u gemaakt
 Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken met onderwerp 'Bloemen en bloeiende planten'

De natuur was al een geliefd onderwerp om te schilderen. Maar met de komst van de zgn. pronkstukken werden bloemen en boeketten veelvuldig in een stilleven gevat. Deze schilderijen werden vooral gemaakt om middels het vakmanschap van de schilder in kwestie te tonen dat de opdrachtgever zich dergelijke weelde kon veroorloven. Met name De Heem stond bekend om de fijne details die hij in zijn schilderijen wist te verwerken. Ook van Gogh is een groot schilder van bloemen en bloeiende bomen. Zijn interpretaties waren zelden zeer nauwkeurig maar veelal raken ze de essentie van bloei en de start van nieuw leven op geheel eigen wijze. Naast zijn zonnebloemen schilderde hij in Zuid Frankrijk veel landschappen met schitterende bloeiende (fruit) bomen.


De onderstaande schilderijen met onderwerp 'Bloemen en bloeiende planten' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 78.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 78.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 88.00

Vanaf  € 106.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 74.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 78.00

Vanaf  € 77.00

Vanaf  € 73.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 74.00