Stedelijk Museum Amsterdam

Reakties van klanten

"Dank je wel voor de goede service."

  - Annet, IJsselmuiden -

"Ik heb de bestelling ontvangen en ik ben er blij mee! Mooi resultaat. Dank je wel."

  - Ellen, Rijsenhout -

"Hierbij hartelijk dank voor de super snelle levering. ik ben er verschrikkelijk blij mee !!!"

  - Cora, Koog aan de Zaan -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Zekerheden van Hollandsche Meesters

 Service en kwaliteit sinds 2012
 Van klein tot XXXL formaat
 Direct contact met de ontwerper
 Grote collectie kunst en materialen
 Altijd op maat voor u gemaakt
 Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Stedelijk Museum Amsterdam

Door de opvallende uitbreiding van het museum uit 2012 is er nog meer ruimte gekomen voor wisselende tentoonstellingen. De uitbreiding is deels onder de grond gerealiseerd. Het zichtbare deel, de zgn. 'badkuip', vormt een sterk contrast met het originele gebouw van Weissman. Het stedelijk museum richt zich met name op hedendaagse kunsten en vormgeving, installaties en objecten. Schilderijen van o.a. grote schilders als Appel, Corneille, Van Gogh, Breitner en natuurlijk Mondriaan zijn onderdeel van de collectie. Naast de tentoonstellingen worden er in het Stedelijk Museum diverse workshops, rondleidingen en evenementen georganiseerd. Middels educatie probeert het Stedelijk Museum actief te prikkelen en vragen op te roepen.

De onderstaande schilderijen uit het Stedelijk Museum Amsterdam kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters: