Van Gogh Museum Amsterdam

Reakties van klanten

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, Steenwijk -

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, Epe -

"... zeer tevreden over uw vakwerk. Prettig om zaken met u te doen."

  - Willem, Harmelen -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Van Gogh Museum Amsterdam

Het Van Gogh Museum in Amsterdam was ontworpen door Gerrit Rietveld en later uitgebreid door diverse andere architecten. In het originele deel is de permanente collectie te zien. Het toonaangevende museum aan het Museumplein maakt het werk van Van Gogh toegankelijk voor zo veel mogelijk mensen. Met als doel naast het beheer en behoud van de collectie met name te verrijken en te inspireren. Zowel met het leven van Van Gogh als met zijn werk.


De onderstaande schilderijen uit het Van Gogh Museum Amsterdam kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 87.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 69.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 28.50