The Metropolitan Museum of Art New York

Reakties van klanten

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, Rheden -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesničres, Frankrijk -

"Bedankt voor de zeer snelle levering."

  - Antoon, Tiel -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het The Metropolitan Museum of Art New York

Dit fantastisch mooie museum herbergt naast o.a. de kunstschatten uit de romeinse tijd en het oude egypte ook diverse prachtige hollandsche meesterwerken. Met name de van Gogh's zijn in dit kader het vermelden waard. Wie ooit naar New York gaat moet dit museum aan het Central Park zeker bezoeken. De fraaie lichte hal op de begane grond en de wijze van tentoonstellen van de diverse objecten is een lust voor het oog.


De onderstaande schilderijen uit het The Metropolitan Museum of Art New York kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 88.00

Vanaf  € 77.00

Vanaf  € 28.50