The Metropolitan Museum of Art New York

Reakties van klanten

"Vanmiddag het canvas ontvangen. Wij zijn er heel blij mee. Het hangt prachtig bij ons aan de wand. Keurig verzorgd door u. Hartelijk dank."

  - Joke, Haastrecht -

"Ik wil je nog even hartelijk danken voor je superservice, grote klasse!!!"

  - Richard, Nieuwegein -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, Julianadorp -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het The Metropolitan Museum of Art New York

Dit fantastisch mooie museum herbergt naast o.a. de kunstschatten uit de romeinse tijd en het oude egypte ook diverse prachtige hollandsche meesterwerken. Met name de van Gogh's zijn in dit kader het vermelden waard. Wie ooit naar New York gaat moet dit museum aan het Central Park zeker bezoeken. De fraaie lichte hal op de begane grond en de wijze van tentoonstellen van de diverse objecten is een lust voor het oog.

De onderstaande schilderijen uit het The Metropolitan Museum of Art New York kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 88.00

Vanaf  € 77.00

Vanaf  € 28.50