Teylers Museum Haarlem

Reakties van klanten

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, Zaltbommel -

"Ze hangen! Erg blij mee!"

  - Marcel, Zoetermeer -

"De ontvanger van het schilderij (van Anton Mauve -Morgenrit langs het strand ) is er erg blij mee. Heel erg bedankt voor de goede en snelle levering."

  - Antoinette, Amsterdam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Teylers Museum Haarlem

Het Teylers Museum aan het Spaarne in Haarlem is het eerste museum van Nederland. Het is opgericht ter bevordering van kunst en wetenschap. Met een uniek 18e eeuws interieur en een collectie die bestaat uit boeken, wetenschappelijke instrumenten, fossielen, munten Ún kunst is het meer dan een bezoek waard.


De onderstaande schilderijen uit het Teylers Museum Haarlem kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 71.00

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 28.50