Officieren en onderofficieren van de Sint-Jorisschutterij | Frans Hals

 

Officieren en onderofficieren van de Sint-Jorisschutterij

Dit werk uit 1639 geeft een stoet van officieren en onderofficieren van de Sint-Jorisschutterij weer. Een typisch voorbeeld van een schuttersstuk. Naar zeggen heeft Frans Hals ook zichzelf hierin afgebeeld, als tweede figuur linksbovenin.

Het originele schilderij bevindt zich in het Frans hals Museum in Haarlem.

Reakties van klanten

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, Arnhem -

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, Amsterdam -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Frans Hals

Frans Hals werkte zijn gehele leven in en om Haarlem maar is geboren in Antwerpen. Hij is vooral bekend van de schuttersstukken en portretten, maar schilderde ook genrestukken. De werken zijn veelal kleurig en vrij uitbundig. Zijn schilderijen werden ook door van Gogh bewonderd, hoewel deze zeker geen tijdgenoten waren.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.