Bloemen met schelpen en papegaai | Balthasar van der Ast

 

Bloemen met schelpen en papegaai

Dit kunstwerk is een van de hoogtepunten van het TAFT museum of art. Een waar meesterwerk van Van der Alst en een trendzettend kunstwerk in zijn tijd. Naast de papegaai en een grote diversiteit aan insekten zijn ook schelpen, 8 soorten fruit en 32 soorten bloemen afgebeeld. Deze overdadigheid was het kenmerk van tijd en gaf de welstand van de opdrachtgever weer. Dit is een van de weinige bloemstillevens met een horizontale (liggende) oriŽntatie.

Reakties van klanten

"Ziet er prachtig uit!"

  - Femke, Eindhoven -

"Wij hebben gisteren ons schilderij ontvangen en meteen opgehangen. Is ontzettend mooi."

  - Eric, Hengelo -

"Het zit inmiddels al even op de muur, maar we wilden tůch nog even het resultaat laten zien. Het is absoluut erg mooi! Bedankt voor de levering. Het is zeer zeker een hele mooie kwaliteit, en dat zie je terug in het resultaat."

  - Jeroen, Oude Tonge -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Zekerheden van Hollandsche Meesters

 Service en kwaliteit sinds 2012
 Van klein tot XXXL formaat
 Direct contact met de ontwerper
 Grote collectie kunst en materialen
 Altijd op maat voor u gemaakt
 Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Balthasar van der Ast

Van der Ast werd in 1593 geboren in Middelburg. Hij bracht zijn schilderende leven door in o.a. Utrecht en Delft. Hij was lid van het Sint-Lucas gilde en leermeester van o.a. Jan Davidsz. De Heem en Abraham Bosschaert. Hij is voornamelijk bekend vanwege zijn bloemstillevens. Doorgaans ook rijkelijk voorzien van dieren, schelpen en ander objecten zoals gebruikelijk voor dergelijke pronkstukken. Zijn bekendste werken zijn terug te vinden in het Rijksmuseum en The National Gallery.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.