Geesje Kwak - De rode kimono   |  George Hendrik Breitner   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 51,5 x 76 cm

Vanaf: € 108.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, Arnhem -

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, Meerssen -

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, Rotterdam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Geesje Kwak - De rode kimono | George Hendrik Breitner | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 50 cm
€ 108.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
40 x 60 cm
€ 155.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
60 x 90 cm
€ 260.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
70 x 100 cm
€ 312.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 120 cm
€ 394.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 160 cm
€ 559.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 180 cm
€ 619.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 200 cm
€ 747.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Geesje Kwak - De rode kimono, door George Hendrik Breitner

Geesje kwak was een model uit Zaandam dat gedurende een korte periode vaker poseerde voor de schilderijen van Breitner. Dit is het meeste beroemde schilderij van haar. Het origineel dateert van plusminus 1883 - 1888.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas (ook wel acryl glas) plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne glossy uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Hollandsche Meesters te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.