De Nachtwacht   |  Rembrandt van Rijn   |  Art wallpaper / behang

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 379,5 x 453,5 cm

Vanaf: € 299.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, Putten -

"Ik wil je nog even hartelijk danken voor je superservice, grote klasse!!!"

  - Richard, Nieuwegein -

"Dank je wel voor deze goede service. Ik ben hier heel erg blij mee."

  - Jenny, Amersfoort -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De Nachtwacht | Rembrandt van Rijn | Art wallpaper / behang

Kies uw maat/uitvoering

3.72 m. x 3.20 m. (b x h)
€ 299.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
5.11 m. x 2.54 m. (b x h) - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 299.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
4.65 m. x 2.79 m. (b x h) - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 299.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat tot 12 m2
€ 329.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 12 - 14 m2
€ 369.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 14 - 16 m2
€ 409.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 16 - 18 m2
€ 449.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 18 - 20 m2
€ 489.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

De Nachtwacht, door Rembrandt van Rijn

Het meest bekende (en grootste) schuttersstuk van Rembrandt, De Nachtwacht , waarop o.a. luitenant Willem van Ruytenburch en kapitein Frans Bannick Cocq staan afgebeeld.

Het overbekende licht-donker effect van Rembrandt wordt hier ingezet om specifieke details uit te lichten. Het zeer levendige tafereel van schutters in diverse houdingen en uitrustingen omvat tevens de mascotte, een tamboer en blaffende hond.

Uiteraard is het origineel te bewonderen in het Rijksmuseum in Amsterdam.


Art wallpaper / behang

Er wordt voor ons art wallpaper de hoogste kwaliteit klasse A dubbellaags (non-woven) vliesbehang gebruikt, géén goedkope papieren banen fotobehang of panelen. Het grote voordeel van ons Art wallpaper is dat u straks bij het aanbrengen de muur voorziet van lijm, niet het behang. Mede hierdoor wordt het aanbrengen een stuk eenvoudiger en het resultaat ronduit indrukwekkend.

LET OP: Per kunstwerk treft u de beschikbare maten aan die we voor u kunnen maken. Maar wij kunnen uw behang ook exact op uw muurmaat voor u maken! De designer maakt voor u dan een voorstel voor de beste uitsnede voor uw situatie en kunstwerk. Zo kunt u in samenspraak het kunstwerk optimaal op uw interieur laten af stemmen.

Wanneer u voor "Maatwerk: exact op uw muurmaat" kiest kunt u uw exacte muurmaat aangeven in stap 2 tijdens het afrekenen van uw bestelling. Indien u deze maat nog niet weet dan nemen wij na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Standaard voegen wij voor u een snijmarge van 2 cm aan elke zijde toe om het aanbrengen makkelijker te maken. Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje per mail ter goedkeuring.

Omdat we alleen hoge kwaliteit leveren kunnen we niet alle kunstwerken als behang aanbieden. Alleen de kunstwerken waarvan het juiste bronmateriaal voorhanden is leveren we als uitvergroting op Art-wallpaper. Minimaal 800 pixels per strekkende meter. Uw rol behang heeft een breedte van 46,5 cm.

Natuurlijk betreft het in vrijwel alle gevallen om vergrotingen van de originele schilderijen, hierdoor zult u altijd van dichtbij de structuur uitvergroot zien, maar dat valt bij enige kijkafstand weg. Per kunstwerk wordt door Hollandsche Meesters bekeken wat de beste uitsnede is voor het betreffende schilderij. Kleine afwijkingen van +/- 1 mm in de snijpositie of baanbreedte kunnen tevens voorkomen als gevolg van het produktieproces.

Met een Art wallpaper van Hollandsche Meesters maakt u elke kamer of hal bijzonder!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.