De bedreigde zwaan   |  Jan Asselijn   |  Art deco doek met aluminium spanframe

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 144 x 171 cm.

Vanaf: € 385.00

Levertijd: 8 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, Förslöv, Zweden -

"Dank je wel voor deze goede service. Ik ben hier heel erg blij mee."

  - Jenny, Amersfoort -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesničres, Frankrijk -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De bedreigde zwaan | Jan Asselijn | Art deco doek met aluminium spanframe

Kies uw maat/uitvoering

Maatwerk: exact uw muurmaat tot 4 m2
€ 385.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 4 - 5 m2
€ 442.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 5 - 6 m2
€ 498.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 6 - 7 m2
€ 555.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 7 - 8 m2
€ 611.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 8 - 9 m2
€ 667.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 9 - 10 m2
€ 723.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 10 - 11 m2
€ 779.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 11 - 12 m2
€ 835.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 12 - 14 m2
€ 947.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 14 - 16 m2
€ 1059.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 16 - 18 m2
€ 1171.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 18 - 20 m2
€ 1283.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

De bedreigde zwaan, door Jan Asselijn

Dit schilderij uit 1650 is de allereerste aankoop van (de voorloper van) het Rijksmuseum in Amsterdam. Het hangt er in de eregallerij en is daar al sinds 1808 te zien.
Afgebeeld is een witte zwaan die haar nest verdedigt tegen het kwaad. Het is een allegorie. In dit geval staat de zwaan voor Johan de Witt die de staat beschermt tegen (vermoedelijk) Willem III van Oranje.


Art deco doek met aluminium spanframe

Dit doek tranformeert uw ruimte en is ook uitstekend geschikt voor projecten en grotere (of oneffen) wanden. Het wordt exact op maat voor u gemaakt. Het Art deco doek is een naadloze oplossing waarbij doek gespannen wordt op een aluminium frame. Dit wordt elders ook wel eens als muurmeester of texposure of textielframe aangeduid. Wij maken het doek echter met een echt zichtbare canvasstructuur. Het wordt op de door u aangegeven maat gemaakt en wordt vervolgens rondom afgewerkt met een onzichtbare pees. Deze pees wordt vanaf de voorzijde in het 19 mm diepe frame aangebracht. Vanaf de voorzijde is hierdoor slechts een klein randje frame zichtbaar nog. Het ietwat elastische doek met canvasstructuur wordt door deze wijze van aanbrengen permanent op spanning gehouden. Het doek is B1 brandvertragend. In verband met de maximale printhoogte van 306 cm is dit de gelijk ook de maximale (hoogte) maat die naadloos gemaakt kan worden. Zijn de hoogte en de breedte beiden groter dan 306 cm dan wordt het doek voorzien van een stiknaad. Maar wanneer een van beide maten (de hoogte of de breedte) kleiner is dan 306 cm dan is uw product altijd geheel naadloos.

Het Art deco doek biedt verder als voordeel dat u op termijn altijd het doek nog kunt afwisselen met behoud van het frame. Art Deco doek wordt geleverd als los doek en pakket met frame in delen. Het frame moet stevig op de muur geschroeft worden.

Wanneer u voor Maatwerk: exact op uw muurmaat kiest kunt u uw maat aangeven in stap 2 tijdens het afrekenen van uw bestelling. Indien u deze maat nog niet exact weet dan nemen wij na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Ook kunt u bij de speciale wensen aangeven wanneer u een zwart gespoten of wit gespoten frame wilt bestellen i.p.v. de standaard aluminium kleur. Sinds nov. 2019 hebben we een nieuw type zwart frame. Houd hier alstublieft rekening mee indien u eerder een zwart frame bij ons besteld heeft. Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje van uw uitsnede per mail ter goedkeuring.

TIP: Wilt u de akoestiek met uw Art Deco doek verbeteren met wat minder galm en betere spraakverstaanbaarheid? Kijk dan eens onder het kopje materialen bij Akoestisch vilt. Dit geluiddempende materiaal kunt u direct mee bestellen bij uw ArtDeco doek. Een andere (nog meer dempende) optie is ons speciale Acoustic Art paneel.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.