Brieflezende vrouw   |  Johannes Vermeer   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 46.5 x 39.0 cm

Vanaf: € 80.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

  - Petra, Veghel -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, Putten -

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, FŲrslŲv, Zweden -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Brieflezende vrouw | Johannes Vermeer | Canvasdoek

Kies een uitvoering

60 x 70 cm
€ 80.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 120 cm
€ 140.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 160 cm
€ 179.00
Nu gratis verzending!
  

 

Brieflezende vrouw, door Johannes Vermeer

Dit schilderij schilderde Vermeer in ca. 1666 - 1667. Het wordt ook wel 'het blauwe vrouwtje' genoemd. Het kenmerkende Vermeer palet is hier ook duidelijk terug te zien. Ook de achtergrond heeft een subtiele blauwe zweem meegekregen. Het werk straalt een enorme rust uit waardoor de aandacht al snel uitgaat naar de mogelijke inhoud van de brief die de vrouw leest. Door de kaart op de achtergrond wordt de suggestie gewekt dat de brief van haar geliefde komt die op reis is.

Hoewel het originele schilderij slechts relatief klein is kunnen wij u deze ook aanbieden in een mooie kwaliteit op een veel groter formaat.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft de Hollandse Meester van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Hollandsche Meester wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.